Najveća fashion platforma u Bosni i Hercegovini

Uvjeti korištenja modne platforme

Posjetom i korištenjem ovih web stranica na internetskoj domeni Odjeća.ba korisnik prihvaća uvjete korištenja koji slijede.

Funkcioniranje portala

Odjeća.ba tim nastoji portal učiniti što je moguće dostupnijim i pristupačnijim svim posjetiteljima no ne može garantirati da će web stranice biti uvijek dostupne i ispravno funkcionirati. Odjeca.ba ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu nastalu štetu prouzrokovanu nedostupnošću web stranica.

Podaci i informacije

Odjeća.ba nastoji svojim korisnicima pružiti točne i precizne informacije o proizvodima i svim ostalim aspektima kupnje kako. Tome posvećujemo punu pažnju i mnogo truda. Moguće je medjutim da do pogrešake pritom svejedno nastanu. Odjeća.ba ne može se smatrati odgovornim za točnost navedenih podataka, niti za bilo kakvu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu zbog netočnih podataka, krivih ili nerelevantnih informacija. Navedeno se odnosi na proizvode, odjeću i obuću trećih strana, ali i na informacije koje Odjeća.ba samostalno pruža. Za provjeru točnosti informacija korisnicima uvijek preporučamo i dodatnu provjeru proizvoda na web stranicama prodavača odnosno izvorišnim web shopovima kojima je moguće pristupiti i putem linkova koje prenosi Odjeća.ba portal.

Privatnost

Odjeća.ba u potpunosti poštuje privatnost svoji korisnika i posjetitelja te ulaže maksimalne napore u očuvanje privatnosti i sigurnosti svih posjetitelj. Odjeća.ba portal za sada ne pohranjuje nikakve lične podatke korisnika (poput cookieja ili lozinki). Odjeća.ba nema kontrolu i ne može se smatrati odgovornima za eventualne sigurnosne propuste i povrede privatnosti trećih strana, web shopova i portala s kojih dolazi sadržaj koji se prenosi na Odjeća.ba modnoj tražilici.

Odricanje odgovornosti

Odjeća.ba niti INTERPROACTIVE d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu korištenjem informacija, podataka i materijala s Odjeća.ba portala.
Logotipovi, fotografije, promotivni materijali i zaštićene robne marke proizvoda i partnera u potpunom su vlasništvu respektivnih trećih strana i Odjeća.ba ne polaže nikakva prava na ista.

Izmjene na stranicama

Odjeća.ba može napraviti u bilo kojem trenutku izmjene na stranicama portala, uključujući i ove uvjete korištenja, bez prethodne najave. Uvijek preporučamo prije samog korištenja ponovo provjeriti ove uvjete korištenja.

Pretplatite se na newsletter!

Nikad ne propustite obavijesti o cijenama i modne vijesti!
Vrh