Najveća fashion platforma u Bosni i Hercegovini

Rukavice za djecu

2
  • Katalog
  • Lista
Odjel

Odjel

Kategorije

Kategorije

Veličine

Veličine

Marke

Marke

Boje

Boje

Shopovi

Shopovi

Cijena

Cijena

KM KM
  • Yoclub Kids's Knitted Full Fingers Winter Glove R-102/5P/MAN/001
    Description: Knitted gloves for kids. They keep hands warm in winter. Made from acrylic fiber, they are soft and elastic. Elastic cuffs make them fit perfectly on hand and do not slip.
  • Dječje rukavice Kilpi SKIMI-J
    <pre data-placeholder="Preklad" dir="ltr" id="tw-target-text">Kilpi SKIMI-J su dječje skijaške rukavice za dječake i djevojčice s membranskom podlogom i toplim sintetičkim podstavom.- lako održava ruke suhima i toplim cijeli dan na padini- nekoliko funkcionalnih elemenata koje koristimo u skijaškim rukavicama za odrasle- dlanovi s protukliznim gumiranim materijalom- neoprenska manžeta oko zapešća koja fiksira ruku- trake protiv gubitka ili zaboravljanja rukavica na padini</pre>

Posljednje pregledano

Rukavice za djecu - Rukavice štite ruke od zime i ostalih vremenskih uvjeta te se također koriste za zaštitu kod određenih sportova. Tako možemo pronaći rukavice za zimu, primjerice kožne rukavice i pletene rukavice, ali i rukavice za bicikl, rukavice za skijanje i ostale sportove i aktivnosti. Kod rukavica je bitno da su napravljene od dobrog materijala koji odgovara prigodi u kojoj ih koristimo. Tako će za zimu i zaštitu kože ruku od hladnoće, snijega i leda najpogodnije biti vunene ili pamučne rukavice, što debljeg materijala i kožne rukavice koje neće promočiti vodu. Za sportske aktivnosti biraju se rukavice prema posebnim potrebama, a bitno je da je materijal čvrst, kvalitetan, da dobro čuva i štiti ruke te da savršeno pristaju. Ako vas možda brine što s je s rukavicama teže izvoditi određene svakodnevne aktivnosti, poput tipkanja po mobitelu, pisanja, držanja predmeta i slično, ne brinite jer postoje brojni dizajni rukavica koji će pomoći pri tome, odnosno ukloniti te neprilike. Izaberite rukavice koje imaju odvojivi vrh tako da po potrebi možete izvaditi prste. Možete odabrati i rukavice bez prstiju koje će nešto slabije štititi od hladnoće, ali omogućiti normalno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ako želite tipkati po mobitelu, ali istovremeno imati i tople i nepromrznute prste, postoje i rukavice od posebnog materijala koji je sukladan s radom na smartphoneu. Rukavice su bitan modni dodatak jer će zimi sačuvati ruke od isušivanja, a time i preuranjenog starenja kože, a kod sportskih aktivnosti čuvat će od ozljeda i ogrebotina.

Pretplatite se na newsletter!

Nikad ne propustite obavijesti o cijenama i modne vijesti!
Vrh